MacIT / MacVerhuur

MacIT werd opgericht door Gwen Vervoort en kent succes door jarenlange ervaring, de persoonlijke aanpak en vooral het gepassioneerd hard werken.

Gepassioneerd door IT besloot Gwen na het succesvol afsluiten van zijn hogere financiële studies nog een volledige hogere ICT opleiding te genieten. Deze twee uiteenliggende opleidingen bleken echter de ideale combinatie om zowel commerciële als technische bijstand te verlenen.

Eerst en vooral begon hij als PC technieker en kreeg al snel verantwoordelijkheid over het volledige klantenbestand. Door zijn ambitie en drang naar het voor hem toen nog onbekende Apple, zorgde hij voor een nieuwe uitdaging bij één van de grootste Apple Resellers en service providers, nl. Easyware.

Hier werkte hij voornamelijk B2B en werd zo meegezogen in de groei van Apple. Na enkele jaren kreeg hij de APR te Mechelen (kleine Bruul) onder zijn hoede.

Met de nodige kennis en vriendelijkheid hielp hij gedreven KMO’s en particulieren. Na de overname van Easyware door Maes NV, werd het easy-m. Hier maakte de volledige service plaats voor het meer “box moving” principe, waardoor de uitdaging op technisch vlak voor hem leek te verdwijnen. Hij maakte een carrièreswitch en ging werken in een totaal andere sector, waar hij zijn technische kennis gebruikte om een eigen softwaresysteem te schrijven. Daarbuiten bouwde hij op sneltempo zijn eigen bedrijf onder de naam “MacVerhuur” uit. Dit was en is nog steeds een combinatie van Apple verhuur en IT ondersteuning.

Door de jaren heen, bleken beide takken hun eigen leven te gaan leiden en ontstond hieruit “Mac IT”.  Hier staan we zowel particulieren als KMO’s bij, dit op zowel technisch als commercieel/marketing vlak.

Ben jij de techneut in jouw branche, maar wil je op ICT bijgestaan worden door ons, neem dan snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Leer MacIT kennen en samen bereiken we veel.