Apple-leveranciers verdubbelden het gebruik van groene energie in het afgelopen jaar

Apple-leveranciers verdubbelden het gebruik van groene energie in het afgelopen jaar

Bron: Macrumors

De leveranciers van Apple gebruiken nu meer dan 10 gigawatt aan groene energie van de bijna 16 gigawatt aan totale toezeggingen in de komende jaren. Vorig jaar vermeden de projecten voor hernieuwbare energie 13,9 miljoen ton koolstofemissies, terwijl de huidige projecten gelijk staan ​​aan het verwijderen van drie miljoen auto’s per jaar van de weg.

213 van de belangrijkste leveranciers van Apple hebben toegezegd om alle productie voor het bedrijf te voorzien van hernieuwbare energie in 25 landen, wat helpt bij het bereiken van Apple’s doel om tegen 2030 CO2-neutraal te zijn in de hele toeleveringsketen. De wereldwijde activiteiten van Apple zijn sinds 2020 klimaatneutraal.
Apple blijft investeren in duurzame projecten over de hele wereld, waaronder bijna 500 megawatt aan zonne-energie en andere duurzame projecten in China en Japan om een ​​deel van de stroomopwaartse uitstoot aan te pakken. Zie het volledige persbericht voor meer informatie over de huidige stand van zaken van Apple’s inspanningen op het gebied van hernieuwbare energie.

NIEUWS

ACCURATE INFORMATION IS A KEY PART OF MOTIVATION.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen, adviezen.