IT CONSULTING

Developing relationships… Delivering results

IT consulting

NEXT LEVEL ADVIES EN SUPPORT

Technology consulting, ofwel IT / ICT consulting of technologieadvisering, is ons adviessegment dat zich richt op het adviseren van bedrijven over hoe zij informatietechnologie (IT) het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. IT consulting omvat zowel advies- als implementatiediensten, maar richt zich niet op transactionele IT activiteiten. Onze medewerkers worden door onze klanten ingehuurd om hen te ondersteunen bij het gebruik van IT voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen of het oplossen van bepaalde IT uitdagingen. IT projecten kunnen variëren van strategische projecten (zoals het ontwikkelen van een nieuwe IT strategie of cyberveiligheid aanpak), tactische projecten (zoals de implementatie van een ERP systeem of de selectie van een IT systeem), tot operationele projecten (zoals de ontwikkeling van een mobiele applicatie).

Wat zijn de voordelen?
Een andere blik op je IT project

Een andere externe kijk kan wonderen verrichten. Onafhankelijk advies legt mogelijke pijnpunten binnen je organisatie bloot en worden op een professioneel, kritisch oog aangepakt.

Flexibiliteit en “out of the box” thinking

Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn de key-factors als het gaat over innovatie. Onze IT consultants worden op een regelmatige basis ingeschakeld ter ondersteuning van je interne team. We analyseren samen je behoeften en zorgen voor de juiste ondersteuning

Snellere innovatie

Een externe klare en kritische kijk zorgt voor een snellere innovatie van je IT bedrijfsproces. Kiezen voor een gerichte, doeltreffende aanpak zorgt dat je niet blijft stilstaan, maar juist de progressie maakt die je nodig hebt om je andere bedrijfsprocessen te optimaliseren en uit te bouwen.

Contacteer ons voor IT Consulting

  Hoe gaan we te werk?
  Behoeftenanalyse

  Samen bekijken we de mogelijkheden. We starten met een intake gesprek en analyseren de noden.

  Uitwerken voorstel

  Op basis van de analyse, werken we een planvan aanpak uit op maat van je behoeften.

  Opvolging en evaluatie

  Na akkoord start de SLA en kan je genieten van onze transparante en professionele ondersteuning.

  NIEUWS

  ACCURATE INFORMATION IS A KEY PART OF MOTIVATION.