Bij MacIT kan je terecht voor al je ICT aankopen. We bespreken graag samen de mogelijkheden, zodat we de juiste oplossing op maat kunnen aanbieden.
Door de persoonlijke en gevarieerde aanpak hebben we gekozen om te werken zonder winkel of stock. Desondanks hebben we het meeste de next-day.
Ben jij de persoon waarvoor service belangrijk is? Dan ben je bij MacIT aan het juiste adres.

Bij ons kan je terecht met al je ICT vragen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we voor (bijna) alles een oplossing kunnen aanbieden. Ideaal voor kmo’s zonder interne ICT dienst of bedrijven met eigen ICT maar beperkte Apple kennis.
EÊn van volgende zaken nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.

netwerken – hard/software – remote support – design (huisstijlen en drukwerk) – (online)marketing

Op zoek naar een CRM pakket of een kleine applicatie al dan niet online? We adviseren onze klanten aan de hand van bestaande software. Voldoet een bestaand software pakket niet, dan maken we voor jouw een applicatie volledig op maat. Hiervoor ontwikkelen we in diverse omgevingen afhankelijk van jouw behoeften.

Slechte WiFi ontvangst of net dat tikkeltje meer nodig dan een klassiek netwerk? MacIT bekijkt je huidige netwerk en zorgt voor een optimalisatie.
Voor het opzetten van een nieuw en stabiel netwerk werken we met de Ubiquiti hard- en software. Deze betaalbare oplossing biedt tal van voordelen en kan je bovendien volledig zelf monitoren. Ideaal voor zowel particulieren, kmo’s en grotere bedrijven. Contacteer ons voor meer info.

We bieden aan zelfstandigen en ondernemingen de aankoop of huur aan via renting. Je boekt dit als een maandelijkse kost en op het einde van de renting heb je de mogelijkheid dit aan een interessante restwaarde over te nemen. Heb je interesse, contacteer ons voor meer info en een vrijblijvende offerte.

Heb je een toestel dat hersteld dient te worden, maar je kan het moeilijk missen? We stellen via ons verhuur departement (MacVerhuur) vervangtoestellen ter beschikking. Dit extra voordelig als je bij MacIT je hardware aankoopt. 😉