Apple World Wide Developer Conference 2022

Apple World Wide Developer Conference 2022

Bron: WWDC 2022

Het “Apple World Wide Developer Conference 2022” (WWDC) kan je van 6 juni tot 10 juni gratis online volgen. Het WWDC werpt een eerste blik op de nieuwste software en technologieën.

Op 6 juni is de kick-off en richt zich speciaal tot studenten en developers. De locatie van dit event is Apple Park en uiteraard online. Schrijf je op 9 mei in en bereid je voor op een fantastisch WWDC. Let wel op de plaatsen zijn beperkt!

Reeds vertrouwd met de WWDC’s van Apple, dan weet je alvast hoe het gaat. Is het de eerste keer? Lees dan snel even alles door op volgende website: https://www.apple.com/benl/newsroom/2022/04/apples-worldwide-developers-conference-returns-in-its-all-online-format/

Hier alvast beknopt wat WWDC omvat:

“De WWDC is vooral een forum om mensen met elkaar te verbinden en een community op te bouwen”, aldus Susan Prescott, Vice President Worldwide Developer Relations en Enterprise and Education Marketing van Apple. “Vanuit die gedachte is de WWDC22 de ideale plek voor ontwikkelaars van over de hele wereld om samen te komen en te ontdekken hoe ze hun beste ideeën tot leven kunnen brengen en het onmogelijke mogelijk kunnen maken. We houden van het contact met onze ontwikkelaars en we hopen dat alle deelnemers enorm veel energie uit deze ervaring halen.”

Producten van Apple spelen een steeds grotere rol in het dagelijks leven van gebruikers. Ze worden gebruikt om te leren, dingen te maken en met elkaar in contact te komen. Tijdens WWDC22 kan de wereldwijde community van ruim 30 miljoen ontwikkelaars van Apple aan de slag met de technologieën en tools om hun ideeën tot leven te brengen. Naast de presentaties van de openingskeynote en de State of the Union bevat het programma van dit jaar meer informatiesessies, meer geavanceerde learning labs, meer digitale lounges om in contact te komen met deelnemers en meer gelokaliseerde content, zodat WWDC22 echt een wereldwijd event wordt.

NIEUWS

ACCURATE INFORMATION IS A KEY PART OF MOTIVATION.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen, adviezen.