iOS15.4 is hier

iOS15.4 is hier

Bron: iPhoned

Apple heeft vandaag iOS15.4 en iPadOS 15.4 uitgebracht, de vierde grote updates voor de besturingssystemen iOS 15 en iPadOS 15 die in september voor het eerst uitkwamen. iOS en iPadOS 15.4 zijn enorme updates.

Dus wat is er nieuw?

Zoals we eerder hadden geschreven wisten we dat iOS15.4 ging afkomen met hun nieuwe face ID. Vanaf nu kan je Face ID gebruiken als je een mondmasker aandoet. Maar het is ontworpen om het gebied rond je ogen te gebruiken voor authenticatiedoeleinden. Het werkt met een bril, maar het is niet compatibel met een zonnebril, en je moet naar de ‌iPhone‌ kijken om hem te ontgrendelen met een masker op.

Nieuwe emoji’s

Er zijn verschillende nieuwe handemoji’s, zoals harthanden, rechtse hand, linkerhand, handpalm naar beneden, handpalm omhoog, hand met wijsvinger en duim gekruist, wijsvinger wijzend naar de kijker, samen met een update van de handdrukemoji. Nest met eieren, leeg nest, röntgenfoto, kruk, speelglijbaan, wiel, ringboei, hamsa, spiegelbol, pot, identificatiekaart en lege batterij zijn nieuwe items, terwijl planten en dieren koraal en lotus zullen bevatten. Wat fantasiekarakters betreft, kunnen we een nieuwe trol-emoji verwachten, en eieren, bonen en gietvloeistof vormen nieuwe voedselitems.

Vaccinatiegegevens in de Health-app

Verifieerbare medische dossiers ondersteunen nu het toevoegen van vaccinatiegegevens in het EU Digital COVID-certificaatformaat aan de Health- en Wallet-apps, zodat mensen in de EU hun vaccinkaarten kunnen toevoegen aan de Wallet-app voor gemakkelijke toegang.

Tik om te betalen op iPhone

iOS 15.4 voegt ondersteuning toe voor de functie “Tik om te betalen op ‌iPhone‌” die is ontworpen om NFC-compatibele iPhones in staat te stellen betalingen te accepteren via ‌Apple Pay‌, contactloze creditcards en betaalpassen en andere digitale portemonnees, zonder dat er extra hardware nodig is.

Er zijn nog een tal extra van kleine features en andere aanpassingen. Siri kreeg ook een nieuwe stem. Als je meer wilt weten over de update kan je altijd naar hier drukken om naar de officiële  apple website te gaan.

NIEUWS

ACCURATE INFORMATION IS A KEY PART OF MOTIVATION.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen, adviezen.