iPhone 14 Pro krijgt meer werkgeheugen dan voorgangers

iPhone 14 Pro krijgt meer werkgeheugen dan voorgangers

Bron: icreatemagazine

Het lijkt erop dat de iPhone 14 Pro 8 GB werkgeheugen krijgt. Daarmee wordt de iPhone 14 Pro nóg sneller en krachtiger dan zijn voorgangers – nooit eerder had een iPhone zo veel RAM-geheugen!

Volgens de Koreaanse Blog Naver krijgen de twee meest luxe iPhones van dit jaar – de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max – maar liefst 8 GB werkgeheugen. Dit gerucht klinkt plausibel, want de Pro-iPhones van de laatste jaren hadden 6 GB en het wordt wel weer eens tijd voor vernieuwing. Bovendien komt er een zeer geavanceerde 48-megapixelcamera, en die zal ook het nodige werkgeheugen opeisen.

Naver zegt de informatie te hebben verkregen uit de productieketen van Apple. De blog claimt dat de onderdelen die met geheugen te maken nu bevestigd zijn, en dat de massaproductie ervan al op gang lijkt te komen. Of deze bron betrouwbaar is? Bij de iPad mini vorig jaar klopte hun voorspelling gedeeltelijk, maar ze zaten er gedeeltelijk ook flink naast. Het is nog even afwachten of ze gelijk krijgen: we verwachten de presentatie van de iPhone 14-reeks pas in september van dit jaar.

NIEUWS

ACCURATE INFORMATION IS A KEY PART OF MOTIVATION.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen, adviezen.