Tweede bèta macOS Monterey vrijgegeven

Tweede bèta macOS Monterey vrijgegeven

Bron: macfreak.org

Ontwikkelaars kunnen hun hart weer ophalen. Vandaag heeft Apple de tweede bèta vrijgegeven van het aangekondigde besturingssysteem Monterey. De twaalfde versie van macOS moet dit najaar uitkomen. Dit is wat Apple ons beloofd heeft tijdens de Keynote op 7 juni. MacOS Monterey zal Big Sur opvolgen wat dan een jaar oud is.

Voor deze versie is ook weer een flinke lijst aan punten toegevoegd en verbeterd. Mocht je interesse hebben in wat er allemaal gedaan is voor deze versie en wat er nog gedaan moet worden, kijk dan hier. Doe wel even een warming-up met de vinger(s) waarmee je scrollt, het is écht een waslijst.

Om je een idee te geven hoeveel bèta’s macOS Big Sur had: dit waren er 10. Dit is nog zonder de bèta van 11.0.1, die al uitgebracht werd voor ontwikkelaars voordat versie 11.0 publiek gemaakt was. Uiteraard is het geen garantie dat macOS Monterey ook zoveel bèta’s zal krijgen. Wat wel een goede zet zou zijn is dat Apple minder fouten in het besturingssysteem laat zitten in de finale versie. Dit was bij Big Sur een klein beetje mis gegaan, daarover werden best veel foutmeldingen gerapporteerd op internet. Inmiddels is dat aardig opgelost met 4 grote updates.

NIEUWS

ACCURATE INFORMATION IS A KEY PART OF MOTIVATION.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen, adviezen.